IJsselweg 5
7061XT Terborg
T 0315 325436
F 0315 340816
M info@desplinter.nlVolg ons via: :
De Splinter Doetinchem, houten panelen & houten planken vanaf Doetinchem.

Houten panelen en houten planken vanaf Doetinchem!

De Splinter (goed bereikbaar vanaf Doetinchem) is een groothandel en detailhandel in vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood. Wij leveren in Doetinchem en ieder andere plaats. Wij zijn gevestigd in Terborg, maar met de onderstaande routebeschrijving is het geen enkel probleem vanaf Doetinchem! Uiteraad leveren wij ook diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen! Bekijk direct ons assortiment in de webshop. Of kom vanaf Doetinchem een keertje langs!

Houten panelen, of ook wel houten planken genoemd is een product dat in Doetinchem en heel nederland veel gezocht word. Wij kunnen u geruststellen: wij zijn de goedkoopste van Doetinchem en heel nederland!


De Splinter vanaf Doetinchem

Voor het beste vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood moet je bij de Splinter zijn. Vanaf Doetinchem is dit heel makkelijk te bereiken. Onderstaand zie je hoe je vanaf Doetinchem het beste in terborg komt. De Splinter is de goedkoopste van nederland. Van Doetinchem tot de andere kant van nederland vind je geen goedkopere! Wist je dat we naast vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood meer te bieden hebben? Diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten zijn te vinden en makkelijk te bereiken vanaf Doetinchem. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen!Doetinchem

Doetinchem is een prachtige stad in Nederland. Doetinchem is zeer goed bereikbaar met de auto maar ook met het openbare vervoer. Dit gelt ook voor Terborg, de plaats waar de splinter gevestigd is. Wil je dus de goedkoopste groothandel voor houten planken (houten panelen) makkelijk kunnen bereiken, dan kan dat zeker via Doetinchem!

Houten planken Doetinchem | Houten panelen Doetinchem

De Splinter heeft vele houten panelen op voorraad. Zie onderstaande links voor mooie panelen. Deze kun je ook bestellen via de Webshop zodat je niet weg hoeft uit Doetinchem.

Eiken Houten planken | Eiken Houten panelen | Doetinchem
Vuren Houten planken | Vuren Houten panelen | Doetinchem
Grenen Houten planken | Grenen Houten panelen | Doetinchem
Bamboe Houten planken | Bamboe Houten panelen | Doetinchem