Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nl


De Splinter Assen, bamboo tuinschermen, palen en grasborders vanaf Assen.

Bamboe tuinschermen, palen en grasborders Assen!

De Splinter (goed bereikbaar vanaf Assen) is een groothandel en detailhandel in bamboe tuinschermen, palen en grasborders. Wij leveren in Assen en ieder andere plaats. Wij zijn gevestigd in Terborg, maar met de onderstaande routebeschrijving is het geen enkel probleem vanaf Assen! Bekijk direct ons assortiment in de webshop. Of kom vanaf Assen een keertje langs!

Bamboe tuinschermen, bamboe palen en bamboe grasborders zijn producten die in Assen en heel nederland veel gezocht word. Wij kunnen u geruststellen: wij zijn de goedkoopste van Assen en heel nederland!


De Splinter vanaf Assen

Ook voor het beste vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood moet je bij de Splinter zijn. Vanaf Assen is dit heel makkelijk te bereiken. Onderstaand zie je hoe je vanaf Assen het beste in terborg komt. De Splinter is de goedkoopste van nederland. Van Assen tot de andere kant van nederland vind je geen goedkopere! Wist je dat we naast vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood meer te bieden hebben? Diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten zijn te vinden en makkelijk te bereiken vanaf Assen. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliën, meubeloliën, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen!Assen

Assen is een prachtige stad in Nederland. Assen is zeer goed bereikbaar met de auto maar ook met het openbare vervoer. Dit gelt ook voor Terborg, de plaats waar de splinter gevestigd is. Wil je dus de goedkoopste groothandel voor houten planken (houten panelen) makkelijk kunnen bereiken, dan kan dat zeker via Assen!

De Splinter ook voor houten planken Assen | houten panelen Assen

De Splinter heeft vele houten panelen op voorraad. Zie onderstaande links voor mooie panelen. Deze kun je ook bestellen via de Webshop zodat je niet weg hoeft uit Assen.

Eiken Houten planken | Eiken Houten panelen | Assen
Vuren Houten planken | Vuren Houten panelen | Assen
Grenen Houten planken | Grenen Houten panelen | Assen