Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nl


De Splinter Den Bosch, bamboo tuinschermen, palen en grasborders vanaf Den Bosch.

Bamboe tuinschermen, palen en grasborders Den Bosch!

De Splinter (goed bereikbaar vanaf Den Bosch) is een groothandel en detailhandel in bamboe tuinschermen, palen en grasborders. Wij leveren in Den Bosch en ieder andere plaats. Wij zijn gevestigd in Terborg, maar met de onderstaande routebeschrijving is het geen enkel probleem vanaf Den Bosch! Bekijk direct ons assortiment in de webshop. Of kom vanaf Den Bosch een keertje langs!

Bamboe tuinschermen, bamboe palen en bamboe grasborders zijn producten die in Den Bosch en heel nederland veel gezocht word. Wij kunnen u geruststellen: wij zijn de goedkoopste van Den Bosch en heel nederland!


De Splinter vanaf Den Bosch

Ook voor het beste vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood moet je bij de Splinter zijn. Vanaf Den Bosch is dit heel makkelijk te bereiken. Onderstaand zie je hoe je vanaf Den Bosch het beste in terborg komt. De Splinter is de goedkoopste van nederland. Van Den Bosch tot de andere kant van nederland vind je geen goedkopere! Wist je dat we naast vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood meer te bieden hebben? Diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten zijn te vinden en makkelijk te bereiken vanaf Den Bosch. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen!Den Bosch

Den Bosch is een prachtige stad in Nederland. Den Bosch is zeer goed bereikbaar met de auto maar ook met het openbare vervoer. Dit gelt ook voor Terborg, de plaats waar de splinter gevestigd is. Wil je dus de goedkoopste groothandel voor houten planken (houten panelen) makkelijk kunnen bereiken, dan kan dat zeker via Den Bosch!

De Splinter ook voor houten planken Den Bosch | houten panelen Den Bosch

De Splinter heeft vele houten panelen op voorraad. Zie onderstaande links voor mooie panelen. Deze kun je ook bestellen via de Webshop zodat je niet weg hoeft uit Den Bosch.

Eiken Houten planken | Eiken Houten panelen | Den Bosch
Vuren Houten planken | Vuren Houten panelen | Den Bosch
Grenen Houten planken | Grenen Houten panelen | Den Bosch