Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nl


De Splinter Leiden, bamboo tuinschermen, palen en grasborders vanaf Leiden.

Bamboe tuinschermen, palen en grasborders Leiden!

De Splinter (goed bereikbaar vanaf Leiden) is een groothandel en detailhandel in bamboe tuinschermen, palen en grasborders. Wij leveren in Leiden en ieder andere plaats. Wij zijn gevestigd in Terborg, maar met de onderstaande routebeschrijving is het geen enkel probleem vanaf Leiden! Bekijk direct ons assortiment in de webshop. Of kom vanaf Leiden een keertje langs!

Bamboe tuinschermen, bamboe palen en bamboe grasborders zijn producten die in Leiden en heel nederland veel gezocht word. Wij kunnen u geruststellen: wij zijn de goedkoopste van Leiden en heel nederland!


De Splinter vanaf Leiden

Ook voor het beste vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood moet je bij de Splinter zijn. Vanaf Leiden is dit heel makkelijk te bereiken. Onderstaand zie je hoe je vanaf Leiden het beste in terborg komt. De Splinter is de goedkoopste van nederland. Van Leiden tot de andere kant van nederland vind je geen goedkopere! Wist je dat we naast vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood meer te bieden hebben? Diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten zijn te vinden en makkelijk te bereiken vanaf Leiden. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliën, meubeloliën, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen!Leiden

Leiden is een prachtige stad in Nederland. Leiden is zeer goed bereikbaar met de auto maar ook met het openbare vervoer. Dit gelt ook voor Terborg, de plaats waar de splinter gevestigd is. Wil je dus de goedkoopste groothandel voor houten planken (houten panelen) makkelijk kunnen bereiken, dan kan dat zeker via Leiden!

De Splinter ook voor houten planken Leiden | houten panelen Leiden

De Splinter heeft vele houten panelen op voorraad. Zie onderstaande links voor mooie panelen. Deze kun je ook bestellen via de Webshop zodat je niet weg hoeft uit Leiden.

Eiken Houten planken | Eiken Houten panelen | Leiden
Vuren Houten planken | Vuren Houten panelen | Leiden
Grenen Houten planken | Grenen Houten panelen | Leiden