Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nlVolg ons via: :
De Splinter Apeldoorn, houten panelen & houten planken vanaf Apeldoorn.

Houten panelen en houten planken vanaf Apeldoorn!

De Splinter (goed bereikbaar vanaf Apeldoorn) is een groothandel en detailhandel in vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood. Wij leveren in Apeldoorn en ieder andere plaats. Wij zijn gevestigd in Terborg, maar met de onderstaande routebeschrijving is het geen enkel probleem vanaf Apeldoorn! Uiteraad leveren wij ook diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen! Bekijk direct ons assortiment in de webshop. Of kom vanaf Apeldoorn een keertje langs!

Houten panelen, of ook wel houten planken genoemd is een product dat in Apeldoorn en heel nederland veel gezocht word. Wij kunnen u geruststellen: wij zijn de goedkoopste van Apeldoorn en heel nederland!


De Splinter vanaf Apeldoorn

Voor het beste vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood moet je bij de Splinter zijn. Vanaf Apeldoorn is dit heel makkelijk te bereiken. Onderstaand zie je hoe je vanaf Apeldoorn het beste in terborg komt. De Splinter is de goedkoopste van nederland. Van Apeldoorn tot de andere kant van nederland vind je geen goedkopere! Wist je dat we naast vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood meer te bieden hebben? Diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten zijn te vinden en makkelijk te bereiken vanaf Apeldoorn. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen!Apeldoorn

Apeldoorn is een prachtige stad in Nederland. Apeldoorn is zeer goed bereikbaar met de auto maar ook met het openbare vervoer. Dit gelt ook voor Terborg, de plaats waar de splinter gevestigd is. Wil je dus de goedkoopste groothandel voor houten planken (houten panelen) makkelijk kunnen bereiken, dan kan dat zeker via Apeldoorn!

Houten planken Apeldoorn | Houten panelen Apeldoorn

De Splinter heeft vele houten panelen op voorraad. Zie onderstaande links voor mooie panelen. Deze kun je ook bestellen via de Webshop zodat je niet weg hoeft uit Apeldoorn.

Eiken Houten planken | Eiken Houten panelen | Apeldoorn
Vuren Houten planken | Vuren Houten panelen | Apeldoorn
Grenen Houten planken | Grenen Houten panelen | Apeldoorn
Bamboe Houten planken | Bamboe Houten panelen | Apeldoorn