Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nlVolg ons via: :
De Splinter Den Bosch, houten panelen & houten planken vanaf Den Bosch.

Houten panelen en houten planken vanaf Den Bosch!

De Splinter (goed bereikbaar vanaf Den Bosch) is een groothandel en detailhandel in vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood. Wij leveren in Den Bosch en ieder andere plaats. Wij zijn gevestigd in Terborg, maar met de onderstaande routebeschrijving is het geen enkel probleem vanaf Den Bosch! Uiteraad leveren wij ook diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen! Bekijk direct ons assortiment in de webshop. Of kom vanaf Den Bosch een keertje langs!

Houten panelen, of ook wel houten planken genoemd is een product dat in Den Bosch en heel nederland veel gezocht word. Wij kunnen u geruststellen: wij zijn de goedkoopste van Den Bosch en heel nederland!


De Splinter vanaf Den Bosch

Voor het beste vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood moet je bij de Splinter zijn. Vanaf Den Bosch is dit heel makkelijk te bereiken. Onderstaand zie je hoe je vanaf Den Bosch het beste in terborg komt. De Splinter is de goedkoopste van nederland. Van Den Bosch tot de andere kant van nederland vind je geen goedkopere! Wist je dat we naast vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood meer te bieden hebben? Diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten zijn te vinden en makkelijk te bereiken vanaf Den Bosch. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen!Den Bosch

Den Bosch is een prachtige stad in Nederland. Den Bosch is zeer goed bereikbaar met de auto maar ook met het openbare vervoer. Dit gelt ook voor Terborg, de plaats waar de splinter gevestigd is. Wil je dus de goedkoopste groothandel voor houten planken (houten panelen) makkelijk kunnen bereiken, dan kan dat zeker via Den Bosch!

Houten planken Den Bosch | Houten panelen Den Bosch

De Splinter heeft vele houten panelen op voorraad. Zie onderstaande links voor mooie panelen. Deze kun je ook bestellen via de Webshop zodat je niet weg hoeft uit Den Bosch.

Eiken Houten planken | Eiken Houten panelen | Den Bosch
Vuren Houten planken | Vuren Houten panelen | Den Bosch
Grenen Houten planken | Grenen Houten panelen | Den Bosch
Bamboe Houten planken | Bamboe Houten panelen | Den Bosch