Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nlVolg ons via: :
De Splinter Den haag, houten panelen & houten planken vanaf Den haag.

Houten panelen en houten planken vanaf Den haag!

De Splinter (goed bereikbaar vanaf Den haag) is een groothandel en detailhandel in vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood. Wij leveren in Den haag en ieder andere plaats. Wij zijn gevestigd in Terborg, maar met de onderstaande routebeschrijving is het geen enkel probleem vanaf Den haag! Uiteraad leveren wij ook diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen! Bekijk direct ons assortiment in de webshop. Of kom vanaf Den haag een keertje langs!

Houten panelen, of ook wel houten planken genoemd is een product dat in Den haag en heel nederland veel gezocht word. Wij kunnen u geruststellen: wij zijn de goedkoopste van Den haag en heel nederland!


De Splinter vanaf Den haag

Voor het beste vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood moet je bij de Splinter zijn. Vanaf Den haag is dit heel makkelijk te bereiken. Onderstaand zie je hoe je vanaf Den haag het beste in terborg komt. De Splinter is de goedkoopste van nederland. Van Den haag tot de andere kant van nederland vind je geen goedkopere! Wist je dat we naast vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood meer te bieden hebben? Diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten zijn te vinden en makkelijk te bereiken vanaf Den haag. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen!Den haag

Den haag is een prachtige stad in Nederland. Den haag is zeer goed bereikbaar met de auto maar ook met het openbare vervoer. Dit gelt ook voor Terborg, de plaats waar de splinter gevestigd is. Wil je dus de goedkoopste groothandel voor houten planken (houten panelen) makkelijk kunnen bereiken, dan kan dat zeker via Den haag!

Houten planken Den haag | Houten panelen Den haag

De Splinter heeft vele houten panelen op voorraad. Zie onderstaande links voor mooie panelen. Deze kun je ook bestellen via de Webshop zodat je niet weg hoeft uit Den haag.

Eiken Houten planken | Eiken Houten panelen | Den haag
Vuren Houten planken | Vuren Houten panelen | Den haag
Grenen Houten planken | Grenen Houten panelen | Den haag
Bamboe Houten planken | Bamboe Houten panelen | Den haag