Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nlVolg ons via: :
De Splinter Eindhoven, houten panelen & houten planken vanaf Eindhoven.

Houten panelen en houten planken vanaf Eindhoven!

De Splinter (goed bereikbaar vanaf Eindhoven) is een groothandel en detailhandel in vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood. Wij leveren in Eindhoven en ieder andere plaats. Wij zijn gevestigd in Terborg, maar met de onderstaande routebeschrijving is het geen enkel probleem vanaf Eindhoven! Uiteraad leveren wij ook diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen! Bekijk direct ons assortiment in de webshop. Of kom vanaf Eindhoven een keertje langs!

Houten panelen, of ook wel houten planken genoemd is een product dat in Eindhoven en heel nederland veel gezocht word. Wij kunnen u geruststellen: wij zijn de goedkoopste van Eindhoven en heel nederland!


De Splinter vanaf Eindhoven

Voor het beste vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood moet je bij de Splinter zijn. Vanaf Eindhoven is dit heel makkelijk te bereiken. Onderstaand zie je hoe je vanaf Eindhoven het beste in terborg komt. De Splinter is de goedkoopste van nederland. Van Eindhoven tot de andere kant van nederland vind je geen goedkopere! Wist je dat we naast vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood meer te bieden hebben? Diverse profiellijsten zoals sluitlijsten, sponningslijsten, sluitlijsten, stylelijsten, koplijsten, plinten en vanzelfsprekend onze zeer bekende keeplatten zijn te vinden en makkelijk te bereiken vanaf Eindhoven. Maar om niet te vergeten ons onderhoudsmaterialen pakket zoals antiekwas, boenwas, waterbeitsen, parketlakken, parketoliƫn, meubeloliƫn, diverse vulmiddelen, kortom te veel om op te noemen!Eindhoven

Eindhoven is een prachtige stad in Nederland. Eindhoven is zeer goed bereikbaar met de auto maar ook met het openbare vervoer. Dit gelt ook voor Terborg, de plaats waar de splinter gevestigd is. Wil je dus de goedkoopste groothandel voor houten planken (houten panelen) makkelijk kunnen bereiken, dan kan dat zeker via Eindhoven!

Houten planken Eindhoven | Houten panelen Eindhoven

De Splinter heeft vele houten panelen op voorraad. Zie onderstaande links voor mooie panelen. Deze kun je ook bestellen via de Webshop zodat je niet weg hoeft uit Eindhoven.

Eiken Houten planken | Eiken Houten panelen | Eindhoven
Vuren Houten planken | Vuren Houten panelen | Eindhoven
Grenen Houten planken | Grenen Houten panelen | Eindhoven
Bamboe Houten planken | Bamboe Houten panelen | Eindhoven